VEO 2 beleeft een moeilijke middag

VEO 2 speelde deze zaterdag middag uit tegen de Meervogels uit Zoetermeer. Onder een heerlijke najaarszon nam ik plaats op de kopse kant van het terrein. Samen met hond en dochter dacht ik een leuke wedstrijd te zien. Dat viel vies tegen. Was het slecht, ja. Zeker in de eerste helft. Was er nog een reden, ja. En nu moet ik heel goed nadenken wat ik wil schrijven.
Ik zit daar niet als korfbal deskundige, maar als vader en supporter van heel VEO. In dit geval van het 2e. Maar ik zag veel verbazing bij spelers van beide teams. En vooral bij het 2e. Je moet erbij geweest zijn om dit te begrijpen.
Gevolg was wel dat er veel niet lukte. Vooral foute passes en verkeerde inschattingen zorgde er voor dat VEO met 11-2 met rust achter stond!!!
U leest dit goed. En ja, de heren waren goed van MV. Maar dit heb ik niet vaak gezien. Dat betekent dat je in de 2e helft uit een ander vaatje moet tappen.
Gelukkig hervond VEO zich. Er werd door coach Wouter veel gewisseld en dat pakte beter uit. Er werden nu betere afspraken gemaakt en dat leverde zowaar punten op. Het werd uiteindelijk 18-10. En het spel was nu wel iets leuker om aan te kijken. En nogmaals, wanneer iemand finaal in de grond wordt geboord, en keihard op de grond terecht komt met het hoofd en er wordt hierna “gewoon” ( na een behandeling) doorgespeeld………..?? Dan mag je daar niets van zeggen.
Volgende week gewoon thuis de punten pakken.

Sam


Geplaatst

in

door

Tags: