Oproep VEO massaal te ”supporten”…

Oproep aan alle leden/ ouders/ verzorgers/ sponsors en ieder ander, die VEO een warm hart toedraagt:

Aanstaande zaterdag om 15.30 u speelt VEO 1 op het eigen veld de kampioenswedstrijd tegen nummer drie van de ranglijst Rigtersbleek. Als ons vlaggenschip wint halen zij drie wedstrijden voor het einde van de competitie de “dubbel” binnen: zowel in de zaal als op het veld kampioen in de eerste klasse en daarmee een dubbele promotie naar de overgangsklasse: VEO 1 won de uitwedstrijd in Enschede nipt met 18-19 en zal uw steun goed kunnen gebruiken.

VEO 2 speelt voor de hoofdmacht om 14.00 u tegen TOP 3 een belangrijke pot in de strijd tegen degradatie (eerste wedstrijd geëindigd in 21-21).

De rest van de dag kunt u op Westvliet genieten van de jeugdteams VEO E1, E5, D1, F1, E4, C1, B2 en B1; VEO 3 speelt om 12.30 u tegen directe concurrent en ranglijstaanvoerder TOP 4, bij winst komt VEO 3 langszij(!); VEO A1 sluit het bal om 17.00 u.

Het wordt prachtig weer, Cuno en zijn mensen zorgen voor ijs, dorstlessers en lekker eten achteraf, kortom: Alle seinen staan op groen voor een fantastisch dagje uit bij VEO…

Laten we onze vrouwen en mannen/ meiden en jongens massaal steunen met onze aanwezigheid, stem en al het andere wat kabaal kan maken!!!….

 

Het Bestuur 🙂


Geplaatst

in

door

Tags: