Voorbeschouwing Juliana

De trotse kampioen uit Voorburg mag in eigen huis haar laatste thuiswedstrijd spelen tegen de degradant uit 1E poule.: Juliana. De ploeg uit Oud Gastel heeft een zwaar zaalseizoen achter de rug. Met 2 punten uit 13 wedstrijden wist Juliana in een vroeg stadium dat handhaving een zware opdracht zou worden. Het verschil tussen de 2de klasse en de 1ste klasse (zeker in deze poule des doods) was een maat te groot. Toch zal Juliana er alles aan doen om de huid zo duur mogelijk te verkopen. 

Een mooie afsluiter voor de ArnoldusAcht om met een overwinning richting het veld te gaan. Het klinkt heel ver, maar op 24 Maart kan Veo gelijk aan de bak uit bij NKC’ 51. Daar kan de ploeg een voorschot nemen op de volgende prijs. De veldtitel.

Met ‘Good Old’ Sanne Cramer en ‘Super-sub’, Cult’ Rieks van Dam praat Aaron na over de zaaltitel. Wat vinden ze van elkaar? Waar ligt de kracht van het team. En wat is de verwachting voor komende zaterdag.

Check de link hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=h-qmEpz-_Qk

Veo 2 – Maassluis 2 17:10 uur

Veo 1 – Juliana 1 18:30 uur

Scroll naar boven