VEO en trainers na dit seizoen uit elkaar

VEO zal de overeenkomsten met de huidige trainers René Arnoldus (VEO 1) en Robert Schoof (VEO 2) na dit seizoen niet verlengen.  Voornoemd besluit is na goed overleg en in goede sfeer met alle partijen tot stand gekomen.

Het moge duidelijk zijn, dat behaalde resultaten tot tevredenheid stemmen: Arnoldus is met VEO 1 de weg omhoog ingeslagen en Schoof heeft dit jaar bij de reserves het plezier teruggebracht.

VEO’s vlaggenschip staat halverwege dit seizoen zowel op het veld als in de zaal op de bovenste plek en strijdt voor beide kampioenschappen. Ook VEO 2 kan weer naar boven kijken.

Arnoldus en Schoof hebben absoluut hun steentje aan deze mooie prestaties bijgedragen. Hiervoor willen wij alvast -vooruitlopend op hopelijk een succesvolle afronding van het lopende seizoen- onze grote waardering en dank uitspreken. Het spreekt voor zich, dat VEO het huidige seizoen graag met hen afmaakt.

Het Bestuur en Technisch overleg van VEO zijn echter ambitieus. Men wil in de aanloop naar het 100-jarig bestaan in 2020 een volgende stap in de ontwikkeling maken.

Bovenstaande betekent dat VEO de komende periode voor het seizoen 2018-2019 op zoek gaat naar een nieuw enthousiast trainersduo, dat de selectie korfbaltechnisch en –tactisch een nieuwe impuls kan geven.

Een prettige jaarwisseling!

 

Namens het Bestuur

Voorzitter c.k.v. VEO

Cock Fuchs

Scroll naar boven