Fijne Feestdagen!!…

Beste mensen,

 

Het jaar loopt alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar belooft een belangrijk jaar te worden. Ik kijk uit naar een succesvolle competitie en alvast naar ons 100 jarig bestaan straks in 2020. Wat een tijd… 100 jaar geleden hadden we nog geen auto’s, geen televisie, geen mobieltjes….

2018 zal een druk jaar worden, waarin veel getraind en georganiseerd gaat worden. Er zal veelvuldig een beroep gedaan worden op jullie als leden en als vrijwilligers.

Soms vliegt het ons weleens aan; al die zaken die we moeten bewerkstelligen en dan denk ik altijd met plezier terug aan het boek “de Papalagi”… Het gaat hierin onder andere over een oorspronkelijke leefgemeenschap (stam), waar de mensen geen tijdsindeling noch tijdsbesef hebben. Niemand weet hoe oud hij is, niemand weet hoe lang iets bestaat en niemand weet hoe laat iets af moet zijn. Ook geloven zij dat het leven doorgaat wanneer je dood gaat. Hierdoor is er nooit haast; er is altijd tijd genoeg…

Misschien is dat een mooie gedachte het komende jaar; wees een beetje “Papalagi”, er is altijd tijd genoeg voor de wezenlijke zaken in het leven. Komt het vandaag niet, dan komt het morgen wel…

Veel dank voor alles wat jullie voor VEO gedaan hebben, doen en gaan doen!

Graag nodigen wij jullie uit om zaterdag 6 januari vanaf 20.00 u in de VEO-kantine met ons het glas te heffen op 2018!

Ik wens iedereen de komende feestdagen een fijne tijd toe!

Namens het Bestuur,

 

Cock Fuchs, Voorzitter c.k.v. VEO

 


Geplaatst

in

door

Tags: