Lotterij voor Suriname

Hoi Allemaal, Suriprof hier ,

Misschien hebben jullie het al vernomen, maar Suriname is weer aan het korfballen! We willen Suriname internationaal op de korfbalkaart zetten. Ons eerste doel is om ons te plaatsen voor het WK2019. Daarvoor moeten we in maart 2018 naar Colombia voor het IKF Pan-American Korfball Championship Tournament om een ticket te bemachtigen voor het WK.

Om de reis naar Colombia te kunnen bekostigen, organiseren we verschillende crowdfundings waaronder een lotterij. Er zal komende zaterdag 16 december bij een lotterij worden gehouden. Een lootje kost 5 euro en zijn te koop bij Janneke Zoutenbier. De opbrengst gaat geheel naar de Surinaamse Korfbal Federatie. Na afloop van de wedstrijd VEO 1 – Tjoba 1 zal de trekking plaats vinden. Wat kan je winnen? Een gesigneerde aanvoerdersband, een teamfoto van het Surinaams Team of 2 kaarten voor de Korfbal Challenge 2017.

Steun ons en onze droom!

Lobie
Kamil Hiralal


Geplaatst

in

door

Tags: