VEO-bestuur versterkt met Remco van Amersfoort

Het bestuur is blij te melden dat Remco van Amersfoort na zijn enthousiaste e-mail naar het bestuur bereid is om, met instemming van de ALV, toe te treden tot het VEO-bestuur en de nieuwe koers te helpen voortzetten. In het bestuur zal Remco zich onder meer bezighouden met het vrijwilligersbeleid.

Remco woont met zijn vrouw in Leidschendam en heeft twee dochters van wie de jongste Robin, bij VEO speelt. In het dagelijks leven werkt Remco als kwaliteitsmedewerker sociale zekerheid bij de gemeente Zoetermeer. In zijn vrije tijd springt Remco op gezette tijden uit een vliegtuig.

Wij wensen Remco veel succes en plezier bij het werk als bestuurslid en kijken, zeker met zijn gezonde dosis humor, uit naar een goede samenwerking.

Geplaatst

door

Tags:

Eén reactie op “VEO-bestuur versterkt met Remco van Amersfoort”

1. […] bekend is het VEO-bestuur,met instemming van de ALV, versterkt met Remco van Amersfoort. Wij zijn er als bestuur ontzettend blij mee dat hij zich wil inzetten voor onze mooie vereniging! […]