Namens de selectie: OPROEP!

VEO 2

De jonge ploeg heeft het lastig. 3 punten werden er behaald. Zaterdag komt
hekkensluiter Tilburg op bezoek. Uit werd er gewonnen. De bezoekers hebben 0 punten. Een belangrijk moment om de volle punten in Voorburg te houden. De achterstand op de veilige plek is 3 punten. Iedereen weet wat er te doen staat. Winnen.

VEO 1

Ongeslagen in 2017. De ploeg gaat verder waar ze goed in zijn. Het starten van een sterke serie wedstrijden. Na Synergo en Victum is Rigtersbleek de volgende horde. Een stugge ploeg waar uit een achterstand van 6 goals knap werd omgebogen in een gelijkspel en bijna winst. Het is af,- of aanhaken voor de bovenste plek. Want de komende 2 weken wacht de koploper DOS en nummer 3 Telstar. Een belangrijke pot dus.

4 punten is het doel. In de hel van Essesteijn alles mogelijk. Reken daar de steun van de blue tigers bij op. En het is garant voor spektakel.

VEO 1 – Rigtersbleek 1 19:15 uur

VEO 2 – Tilburg 2 20:30 uur

De selectie

Scroll naar boven