V.E.O. Darttoernooi 2017

Het is weer tijd om de punten te slijpen en net als vorig jaar met z’n allen te strijden om de VEO-dartkampioen bokaal! Zoals een ieder wel zal weten is er een echte wisselbeker in omloop. De kampioenen van voorgaande jaren worden hierbij opgeroepen om de strijd aan te gaan (2015 Jeroen&Olaf + 2013 Janneke&Timothy + 2012 Ewout&PieterMark + 2011 Fred&Gijs). Als jullie zelf deze mooie beker een jaar in huis willen hebben ga dan snel trainen en geef je op voor de tiende februari 2017!!

Hierbij organiseren Fred Verschoor en Arnold Jongenburger samen met de Feestcommissie op 10 februari 2017 een ouderwets darttoernooi in onze nieuwe VEO-villa! We starten om 20 uur! Ingooien vanaf 19.30 uur.

Voor alles wordt gezorgd, Prachtige borden, Goede verlichting, Mooie prijzen, Gezellige sfeer en natuurlijk Bitterballen! Alleen voor pijlen moet je zelf zorgen. (Of op de avond van iemand lenen.)

Welk koppel wordt er kampioen? En wint de Wisselbeker!

We spelen dit keer wederom met tweetallen het spel tactics. Zoek een familielid, Opa Oma, Vader, Moeder, Broer, Zus, Zwager, Schoonmoeder etc. en schrijf je in !! Wil je liever met je vaste dartpartner dan mag dat natuurlijk ook! Als er tenminste maar één VEOrelatie per koppel is!

Wie wint er van Jeroen & Olaf ?
De kampioenen van 2015!

Iedereen is van harte welkom: VEO leden, Oud-leden, Ouders, Aspiranten, Vriend(inne)n, Junioren en Senioren,
Aanmelden kan via een mail naar a.jongenburger@casema.nl of fredenconnie@hotmail.com Ook kan je je inschrijven op de lijst in het VEO clubhuis.

Vrijdag 10 feb. 2017

Bij het klaverjastoernooi afgelopen november hebben zich de volgende koppels zich al opgegeven
Laat even weten of dit nog steeds uitkomt?
En wie geeft zich nog meer op? Gaan net als vorig seizoen 28 koppels (7 banen) de strijd aan of hebben we nog meer banen nodig?
1. Arnold & Ruud v.E,
2. Fred & Paul Olthof
3. Jeroen & Rob v.D.
4. Olaf & Sander
5. Ewout & PieterMark
6. Edgar & Remco
7. Marro & Arie
8. Ronald & Dion
9. Bob & Mark
10. Anita & Will
11. Nick & Miranda
12. Erik H. & vader Elisa A3
13. …
14. …
15. …
16. …
17. …
18. …
19. …
20. …

Scroll naar boven