Helaas geen knallend einde

In eerdere berichten heeft de feestcommissie vermeld dat het op basis van het aantal aanmeldingen een beslissing wil nemen over het wel of niet door laten gaan van het oud en nieuw feest op VEO. Meerdere oproepen tot aanmelden door middel van berichten op de site en flyers op een thuiswedstrijd van VEO 1 hebben er niet voor gezorgd dat ons beoogd aantal aanmeldingen is bereikt. Om die reden zien wij ons als feestcommissie genoodzaakt dit feest af te blazen en geen doorgang te laten vinden.  Wij, samen met meerdere hadden een bepaald idee bij dit feest waarbij een gevarieerd publiek een must is, gezien het gebrek hieraan in de aanmeldingen gaat deze opzet verloren en daarmee het idee achter dit feest. We vinden het erg jammer maar jullie zien ons volgend jaar terug! Zet die maar vast in je agenda!

 

De Feescie!

Scroll naar boven