Oproep Blue Tigers: Kom morgenavond in Essesteijn VEO D1 en VEO 1 aanmoedingen!

Om 19.10 uur speelt de VEO D1 voor de Zuid-Holland Cup tegen Nieuwerkerk D1 en aansluitend om 20.15 uur speelt het eerste tegen Nieuwerkerk 1.

schermafbeelding-2016-12-06-om-10-50-34

Nieuwerkerk 1 speelt in de zaal een klasse hoger dan VEO, maar afgelopen zaterdag heeft VEO bij DOS laten zien dat het tegen ploegen die hoger spelen absoluut niet kansloos is. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden met als inzet de volgende ronde van de Zuid-Holland Cup. VEO kan daarbij de steun van het publiek en Blue Tigers net als tijdens de afgelopen thuiswedstrijden goed gebruiken om dat stapje verder te gaan, komt allen om er samen voor te zorgen dat de D1 en het eerste naar de volgende ronde gaan!

Tot morgen in Essesteijn!

Scroll naar boven