Sinterklaas op VEO!

Hij komt, Hij komt…? Zeker weten doen we het niet, maar als de wind een beetje gunstig staat, ontvangen we op vrijdag 25 november de Goedheiligman in de VEO-kantine. Het avondje start om 18:30! Natuurlijk mogen alle Kangoeroes, F’jes, E’tjes en eerstejaars D’tjes hierbij aanwezig zijn. Dit avondje duurt tot 20:30.

Wil je een tekening maken voor de Sint? Geef deze voor 23 november aan één van de Jeugdcommissieleden of aan je trainer. Dan zorgen wij dat de tekening op tijd in het Pietenhuis terechtkomt. Sint heeft een voorkeur voor tekeningen met de kleuren blauw, oranje en zwart :)…

Laat weten of je komt door een mailtje te sturen naar: veojeugd@gmail.com

Tot vrijdag 25 november!

Groetjes van de Jeugdcommissie

P.S. Dit avondje is alleen voor VEO leden.

Scroll naar boven