Steun VEO! Door te kopen, kopen, kopen…

De feestdagen komen er aan en dat biedt een unieke kans om VEO financieel te helpen. Bent u van plan met de kerstdagen op wintersport of naar de zon te gaan? Pakt u groots uit rond 5 december of met de kerst? Wanneer u uw aankopen online doet kunt u VEO aan een mooie provisie helpen. Sponsorkliks zorgt ervoor dat er van een aankoop een bepaald bedrag of percentage naar VEO gaat, zonder dat u daar meer voor betaalt!!

Hoe werkt het? 

Via het Sponsorkliks logo in de rechter zijbalk van deze VEO- website, opent het overzicht van aangesloten webshops. Rechtsboven dit overzicht ziet u een zoekbalk. Gebruik dit invulveld om de webshop te vinden waar u wat wilt bestellen. Eenmaal gevonden klikt u op het logo van de webshop om naar de webshop geleid te worden. Nu weet de webshop automatisch dat u via VEO daar terecht bent gekomen en zal VEO de euro’s ontvangen.

Hoeveel dat is? Dat verschilt per webshop. Wanneer in het overzicht van aangesloten webshops bent, kunt u uw muis boven het logo van de betreffende webshop houden. Dan verschijnt een bericht waarin de getroffen regeling is beschreven. Om u een idee te geven:

U helpt toch ook? Het kost u slechts 3 muiskliks meer!

 

Scroll naar boven