Oproep Blue Tigers

Afgelopen veldperiode hebben wij met groot genoegen mogen zien dat er veel publiek is rondom de wedstrijden. We merken dat het enthousiasme bij iedereen met een VEO-hart toeneemt. Hiervoor willen we jullie enorm bedanken. Het is een extra boost om een stap harder te gaan

 

VEO 2

 

Het tweede heeft een moeizame veldperiode achter de rug. Het spel is over het algemeen erg leuk om te zien, maar helaas zijn er nog geen punten behaald. In de zaal spelen we in de eerste klasse en is de verwachting dat er meer gewonnen zal worden. Talent is er genoeg, nu moeten alle puzzelstukken nog in elkaar vallen.

 

VEO 1

Er groeit iets binnen het team. Met een nieuwe trainer + begeleiding en aantal nieuwkomers maken we behoorlijke stappen. Passie, strijd en vertrouwen in elkaar is onze basis. Met een mooie tweede plek als resultaat. Wij gaan er alles aan doen om deze lijn door te trekken in de zaal.

 

Laten we er met jullie voor zorgen dat het gaat spoken. En tegenstanders laten voelen dat er tegen VEO niks te halen valt en wie weet wat voor moois er kan ontstaan.

 

Wij zijn er klaar voor. Jullie ook ?

 

De selectie

Scroll naar boven