Zaterdag 3 september eerste Kangoeroetraining

Zaterdag 3 september zijn alle kangoeroes welkom voor de eerste training van het seizoen! We gaan komend jaar weer een leuke combinatie van spelletjes en korfbal verzorgen op de zaterdagochtend van 10.00-11.00

En aangezien we een aantal ’ervaren’ kangoeroes hebben kunnen we wellicht al iets meer gaan focussen op het korfbal spel. Nieuwe kangoeroes of vriendjes/vriendinnetjes die een keer mee willen trainen (3-7 jaar) zijn ook dit jaar weer altijd welkom om een keer mee te doen. De trainingen gaan we verzorgen met drie enthousiaste trainers: Puck Verschoor, Dion Ten Brummelaar en Margit Heine.

 

Puck (16 jaar) geeft dit jaar voor het eerst training, maar heeft wel al een keer kennis gemaakt met de kangoeroes tijdens de Pietentraining (sst). Dankzij deze leuke kennismaking was ze gelijk verkocht! Zelf is ze 10 jaar geleden ook bij de kangoeroes begonnen. Momenteel doet ze A selectie en is dus komend jaar ook te bewonderen – en aan te moedigen 😉 – op het VEO veld.

 

Dion Ten Brummelaar (20 jaar, senioren selectie) heeft al 5 jaar ervaring als korfbaltrainer, waaronder 2 jaar de kangoeroes. Hij weet dus als geen ander op een spelende wijze echte toppers op te leiden. Dion is al 10 jaar lid van VEO en zit al een paar jaar in de Jeugdcommissie, dus waarschijnlijk is hij geen onbekende voor de huidige kangoeroes.

 

Margit Heine (28 jaar) begint dit jaar aan haar derde seizoen bij de senioren (selectie), en daarmee ook haar derde jaar als trainer van de kangoeroes en tweede jaar bij de Jeugdcommissie. Zij begint haar zaterdagochtend het liefst met 10 lachende gezichtjes op het veld en doet altijd haar best om aan het eind van de training weer 10 lachende gezichtjes het veld af te zien lopen. 

 

Wij hebben er heel veel zin in, dus ga maar vast op zoek naar passende korfbalschoenen! Wil je op de hoogte worden gehouden van alle trainingen en activiteiten van de kangoeroes? Geef ons dan je e-mailadres en telefoonnummer door. En vergeet niet de Facebookpagina te liken (VEO KangoeroeKlup). Tot zaterdag 3 september!

Scroll naar boven