Recordpoging; Definitief programma

Zoals de nieuwe teller hier rechts aangeeft, komt de start van de recordpoging steeds dichterbij. De organisatie is de laatste weken druk bezig geweest de puntjes op de i te zetten. Het is te veel om op te noemen, maar we kunnen u met trots melden dat alles rond is. Klik hier voor het programma.

De helden

Allereerst, wie zijn de helden die het gaan doen:

teams

Deze groep begon enige spanning te voelen na de spelersbijeenkomst afgelopen maandag. Vanuit de organisatie was er een korte presentatie met onder andere enkele aangepaste regels, een voedingsadvies en de bekendmaking van de teams. Maar het begon echt te leven toen dagelijks drie of vier spelers geïntroduceerd werden op VEO. Voor wie het leuk vindt, deze korte introducties per speler zijn hier te vinden.

Shirts

VEO’s hoofdsponsor Agterdenbosch heeft gezorgd dat onze helden in een speciaal recordpoging shirt kunnen spelen.

Wilt u ook zo’n shirt? Tijdens het gehele evenement heeft u de mogelijkheid deze shirts ook te bestellen. Wij hebben gezorgd voor passhirts zodat u zeker de juiste maat besteld.

Nieuwe tijdklok is geplaatstscorebord

Wat is een recordpoging voor langste korfbalwedstrijd zonder klok? Ruud bedankt!

Uitslag raden

In het huidige Engelse record is meer dan 700 keer gescoord, hoeveel doelpunten zullen wij maken? En welke dame of heer maakt er het meest? Jouw voorspelling inzetten kan op zaterdag tot 16.00  uur bij Janneke Zoutenbier. Met dank aan onze sponsoren hebben we mooie prijzen weten te vinden!

Wakker worden

Zaterdagochtend worden we allemaal weer vroeg wakker om onze helden, die heel de nacht door gaan, weer te supporten! Na het ontbijt zorgt Sanne voor een goede warming up!

Schutterstoernooi

Inschrijvingen voor het schutterstoernooi druppelen nog steeds binnen. Wie gaat dit jaar met de wisselbeker naar huis? Inmiddels zijn de regels ook bekend.

Klik hier voor de regels: Spelregels schutterstoernooi 2016

Klik hier voor meer info. http://www.veokorfbal.nl/inschrijvingen-schutterstoernooi-11-juni/

Huldiging

Op zaterdag 19uur staan we met z’n alle op het terras, moe maar met een voldaan gezicht. De wethouder sport Nadine Stemerdink zal onze spelers komen huldigen!

Vliet & Burgh

Van de omzet die gedraaid wordt gedurende de recordpoging zal 5% ten goede komen aan het kindertehuis Vliet & Burgh.

Vliet & Burgh biedt crisisopvang en observatie voor kinderen tussen 6-12 jaar die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen.

Pubquiz

Vrijdag rond 21.00 begint de pubquiz. Quizmasters Wouter, Damien en Bas zullen er voorzorgen dat u de moeilijkste, uitdagendste, maar vooral ook gezelligste vragen naar het hoofd geslingerd worden. Opgeven kan nog steeds en kan per team (6 tot 10 personen) of individueel, door een mail te sturen naar wouter.sies@gmail.com.

Overnachten

Voor hen die het leuk vinden kan er op het terrein overnacht worden, dus zit jij in de D, C of B en vind je het leuk om de bikkels in het veld zo lang mogelijk te steunen, geef je dan zo snel mogelijk op door te mailen naar veojeugd@gmail.com.

Om 19:00 uur gaan we de tenten (vergeet je tent niet) opzetten dus dan moeten jullie aanwezig zijn, daarna zullen we nog de bikkels aanmoedigen, spandoeken maken en een leuk spel gaan doen. De volgende ochtend gaan we gezellig allemaal ontbijten. Waarna jullie met goed gevulde magen doelpunten gaan maken op het schutterstoernooi. Geef je wel nog even op en geef aan met wie jij deze strijd om de beker aan gaat.

Eerder komen mag uiteraard ook, daarnaast gaat om 18 uur de barbecue aan en kunnen jij en je ouders een pakketje vlees kopen aan de bar.

16:30 een nieuw record!

Op zaterdag rond 16:30 wordt als het goed is het oude record verbroken, we rekenen op een hoop publiek om dat te vieren. Het oude record moet substantieel verbeterd worden als we onszelf de nieuwe Guinness World Record houders willen noemen, kom dus allemaal vanaf 16:30 de titanen in het veld steunen en schreeuw ze naar een nieuw record.

Feest met DJ Yorit

Na de recordpoging willen we het weekend en het seizoen feestelijk afsluiten. Het feest start aansluitend aan de huldiging en duurt tot ongeveer 1 uur. DJ Yorit zal de muziek verzorgen. Kaartjes voor dit feest kunnen gekocht worden bij Dillen, Yannick of Sies. Een kaartje voor het feest is €7,50.

Parkeren

Omdat onze buren van v.v. Wilhelmus op 11 juni een Jeugddag organiseren met veel bezoekers, wordt het druk met parkeren bij Wilhelmus. Het is dan ook niet mogelijk voor VEO-bezoekers om daar te parkeren, als het bij ons vol is. Wij willen daarom alle bezoekers aan VEO vragen om op zaterdag zoveel mogelijk met de fiets te komen.

 

Scroll naar boven