Paklijst overnachten op VEO tijdens de Recordpoging!

Voor hen die het leuk vinden kan er op het terrein overnacht worden, dus zit jij in de D, C of B en vind je het leuk om de bikkels in het veld zo lang mogelijk te steunen, zorg dan dat je vrijdag om 19:00 uur klaar staat om je tent op te zetten! Eerder komen mag uiteraard ook, want om 18 uur gaat de barbecue aan en kunnen jij en je ouders een pakketje vlees kopen aan de bar. Vrijdagavond verzorgd de JC een avondprogramma en op zaterdag gaan we gezellig allemaal ontbijten en heeft Sanne nog een leuk verassing. Indien je jezelf hebt opgegeven voor het schutterstoernooi dan blijf je lekker nog even hangen om te laten zien hoe goed je kunt schieten.

Wat moet je mee nemen?

  • Tent
  • Matje/luchtbed
  • Slaapzak
  • Kussen
  • Pyjama
  • Toiletspullen
  • Schone kleren
  • Verfkleren!! (kleren die vies mogen worden)
  • Knikkers en een leeg blik (als je deze nog niet op kamp hebt meegenomen)
Tot vrijdag!
Scroll naar boven