Nog een kleine 2 weken

10 juni komt steeds dichterbij, nog een kleine 2 weken en dan gaat het toch echt gebeuren ruim 30 uur aaneengesloten korfballen. Organisatorisch is vrijwel alles rond nu, de spelersgroep en begeleiding is compleet en zal de komende dagen op Facebook voorgesteld worden. Om de spelers zo goed mogelijk voor te bereiden op wat ze te wachten staat, worden ze op 30 mei gebrieft over het reilen en zeilen tijdens de recordpoging. Hoewel de recordpoging 10 en 11 juni centraal staat zal er ook van alles om heen georganiseerd worden.

Hoe het programma er ongeveer uit komt te zien viel eerder te lezen in de vorige update.

Vliet & Burgh

Van de omzet die gedraaid wordt gedurende de recordpoging zal 5% ten goede komen aan het kindertehuis Vliet & Burgh.

Vliet & Burgh biedt crisisopvang en observatie voor kinderen tussen 6-12 jaar die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen.

Eten op zaterdag

Op zaterdag zal er ’s avonds een buffet zijn. Omdat het voor ons moeilijk inschatten is hoeveel mensen willen mee eten willen we eenieder die hier bij wil zijn dringend verzoeken een kaartje te kopen voor het buffet. Op die manier weet je zeker dat je mee kunt eten en weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Kaartjes voor dit buffet kunnen gekocht worden bij Dillen, Yannick of Sies. Een kaartje voor alleen het eten is €5,-. Het is mogelijk om een combi kaart te halen voor toegang tot het feest, een combi ticket kost €10,-.

Wouter Sies: 06 14186971
Yannick Sterk:06 38228357

Pubquiz

Vrijdag rond 21.00 begint de pubquiz. Quizmasters Wouter, Damien en Bas zullen er voorzorgen dat u de moeilijkste, uitdagendste, maar vooral ook gezelligste vragen naar het hoofd geslingerd worden. Opgeven kan nog steeds en kan per team (6 tot 10 personen) of individueel, door een mail te sturen naar wouter.sies@gmail.com.

Overnachten

Voor hen die het leuk vinden kan er op het terrein overnacht worden, dus zit jij in de D, C of B en vind je het leuk om de bikkels in het veld zo lang mogelijk te steunen, geef je dan zo snel mogelijk op door te mailen naar veojeugd@gmail.com.

Om 19:00 uur gaan we de tenten opzetten dus dan moeten jullie aanwezig zijn, daarna zullen we nog de bikkels aanmoedigen en een leuk spel gaan doen. De volgende ochtend gaan we gezellig allemaal ontbijten. Waarna jullie met goed gevulde magen doelpunten gaan maken op het schutterstoernooi. Geef je wel nog even op en geef aan met wie jij deze strijd om de beker aan gaat.

Binnenkort volg nog de informatie van wat jullie mee moeten nemen als je je aanmeldt.

Eerder komen mag uiteraard ook, daarnaast gaat om 18 uur de barbecue aan en kunnen jij en je ouders een pakketje vlees kopen aan de bar.

16:30 een nieuw record!

Op zaterdag rond 16:30 wordt als het goed is het oude record verbroken, we rekenen op een hoop publiek om dat te vieren. Het oude record moet substantieel verbeterd worden als we onszelf de nieuwe Guinness World Record houders willen noemen, kom dus allemaal vanaf 16:30 de titanen in het veld steunen en schreeuw ze naar een nieuw record.

Feest met DJ Yorit

Na de recordpoging willen we het weekend en het seizoen feestelijk afsluiten. DJ Yorit zal de muziek verzorgen. Kaartjes voor dit feest kunnen gekocht worden bij Dillen, Yannick of Sies. Een kaartje voor alleen het feest is €7,50, voor het eten betaal je €5,- en een combi ticket kost €10,-

Parkeren

Omdat onze buren van v.v. Wilhelmus op 11 juni een Jeugddag organiseren met veel bezoekers, wordt het druk met parkeren bij Wilhelmus. Het is dan ook niet mogelijk voor VEO-bezoekers om daar te parkeren, als het bij ons vol is. Wij willen daarom alle bezoekers aan VEO vragen om op zaterdag zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Scroll naar boven