Daan de Groot vanaf volgend seizoen naar VEO

424a47d26101c371e8179dbd651fddc0_XLVanaf volgend seizoen zal Daan de Groot zich bij de selectie van VEO voegen. De Groot, vriend van oud VEO-lid Sylvia Jongenburger, is voor velen geen onbekende bij VEO.  Recentelijk is hij verhuisd naar Voorburg om samen te wonen, wat het spelen bij VEO opeens nog een stuk aantrekkelijker maakte.

De Groot, 24 jaar, is zijn korfbalcarrière begonnen bij het Haagse Futura. In de A-junioren maakte hij de overstap naar een andere Haagse club, HKV/Ons Eibernest. Na de junioren heeft hij hier altijd in de selectie gespeeld. In het tweede van HKV/Ons Eibernest wat de afgelopen vijf jaar uitkwam in de (res.) Hoofdklasse, heeft hij de nodige ervaring opgedaan en altijd met schotklok gespeeld. Het eerste team, waar hij meerdere malen in uitkwam, heeft in de tijd dat De Groot in de selectie zat een aantal keer de play-offs voor promotie naar de Korfballeague weten te halen. Een speler dus die de nodige ervaring met zich meebrengt.

Zelf zegt hij hierover: ”Ik wil VEO helpen om een stabiele 1e klasse te worden en bovenin mee te doen. Door de ervaringen die ik heb opgedaan bij Eibernest te delen, maar ook door zelf een belangrijke factor te zijn. Ik kijk uit naar de samenwerking met René en de groep. Ik heb er zin in.”

Als bestuur en TC zijn we verheugd met de komst van Daan de Groot, en wensen we hem een mooie toekomst tegemoet bij VEO.

Scroll naar boven