Ouderavond 13 april as. om 18:00 uur: leeftijdswijziging jeugd korfbal

Onlangs hebben wij een nieuwsbericht op de website geplaatst over een belangrijke wijziging die gaat plaatsvinden in het seizoen 2017/2018.

Zoals u heeft kunnen lezen zal de leeftijdsgrens verschoven worden van 1 oktober naar 1 januari. Deze peildatum bepaald hoe oud een kind is op dat moment.

Deze wijziging heeft alleen betrekking op de kinderen die zijn geboren in de periode 1 oktober tot en met 31 december en geldt pas vanaf het seizoen 2017/2018.

Om er voor te zorgen dat er niet te veel wordt gespeculeerd over mogelijke nieuwe teamindelingen willen wij u graag het een en ander toelichten en vertellen wat deze wijziging inhoudt voor de eventuele nieuwe teamindelingen.

Wij nodigen u graag uit voor een ouderavond op:

Datum: woensdag 13 april 2016
Tijd: 18:00 – 19:00 uur
Locatie: Ckv VEO, Groene Zoom 4b in Den Haag

De ouders van wie het kind in de periode 1 oktober – 31 december geboren is hebben inmiddels een e-maibericht ontvangen met deze uitnodiging.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u altijd iemand van de TC Jeugd aanspreken. De contactpersonen staan elders op de website vermeld. U kunt natuurlijk ook altijd een e-mailbericht sturen naar veo.tcjeugd@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Namens de TC Jeugd,
Angela Vogt

 


Geplaatst

in

door

Tags: