Flowercorner ’t Loo nieuwe leverancier voor de kampioensbloemen

Het is bij VEO goed gebruik dat er een (bescheiden) huldiging plaatsvindt als één van onze teams kampioen wordt. Daar horen ook bloemen bij! Onze oude bloemenleverancier is gestopt met zijn zaak, maar het is de sponsorcommissie gelukt om een nieuwe bloemenleverancier te vinden. Voortaan levert Flowercorner ’t Loo de bloemen voor onze kampioenen. Flowercorner ’t Loo is al drie jaar een van onze vaste sponsoren en wij zijn blij dat zij bereid zijn gevonden om voortaan ook de bloemen te verzorgen voor de teams die kampioen worden. Bedankt!

Wij bedanken ook de sponsorcommissie, die dit voor VEO geregeld heeft.

Komend weekend kan Flowercorner ’t Loo al aan de slag want de eerste zaalkampioen is reeds in beeld: VEO 3. Door onverwacht verlies van de concurrent zijn ze niet zoals gepland komend weekend kampioen geworden, maar afgelopen zaterdag al. Wij hopen dat er komende weken nog meer kampioenen zullen volgen!

Het Bestuur

Scroll naar boven