KORFBALMASTERZ.nl

Sinds kort is de KNKV begonnen met nieuwe manier van spelregelkennis onder de aandacht van de leden te krijgen. Waar je voorheen nog een spelregelavond kreeg om vervolgens in de kantine je examen te doen voor een certificaat, kun je dit nu volledig online doen.

Het werkt als volgt: ieder veo lid kan een gebruikersnaam en inlogcode opvragen bij mij als webbeheerder. Met je gebruikersnaam en inlogcode kun je vervolgens op 5 niveaus oefenen met vragen. Nadat je niveau 5 hebt gehaald, heb je 3 pogingen om het examen te halen. Dit kun je volledig zelfstandig op je eigen snelheid 24 uur per dag thuis op je tablet, pc of laptop doen. Zodra je het examen gehaald hebt, wordt dit geregistreerd en zie ik als beheerder dat je geslaagd bent. Ons doel is dat ieder lid vanaf de junioren zijn spelregelbewijs haalt.

 

Ik wil ieder lid vanaf ca. 16 jaar verzoeken:

  • Korfbalmasterz.nl te bezoeken en alvast de oefenvragen te doen (geen inlog nodig)
  • Bij mij een wachtwoord aan te vragen (mail naar o_hoogerdijk@hotmail.com), liefst voor 1 januari 2016
  • Je bij mij te melden als je iets niet snapt of als je begeleiding nodig hebt.

Voor ieder geslaagd lid heeft de scheidsrechterscommissie een aardigheidje ter felicitatie en een eervolle vermelding op de veo site.

Tot slot: de cursus is tot januari 2016 gratis, mogelijk komen er daarna kosten voor veo voor het vergeven van een wachtwoord. Dus je helpt veo enorm als je voor 1 januari 2016 bij mij een inlogcode opvraagt.

 

Olaf Hoogerdijk

Scroll naar boven