Conclusie drie jaar sponsorkliks, we hebben euro’s gemist

Zo’n drie jaar geleden is de VEO website begonnen met het aanbieden van een sponsorkliks link. Deze link had de potentie vele euro’s op te gaan leveren voor VEO. Tot nu toe heeft het in drie jaar bijna €800,-  uit 167 aankopen opgeleverd. Dit is een mooi bedrag maar het gevoel zegt dat dit bedrag zeker meer had kunnen zijn.

Het kost u slechts 3 muiskliks meer!

Misschien wist u nog niet wat Sponsorkliks precies inhoud?

Sponsorkliks zorgt ervoor dat er van een aankoop een bepaald bedrag of percentage naar VEO gaat, zonder dat u daar meer voor betaald!!

Misschien wist u nog niet hoe van Sponsorkliks gebruik te maken?

Middels het Sponsorkliks logo in de rechter zei balk van deze VEO website, opent het overzicht van aangesloten webshops. Rechtsboven dit overzicht ziet u de zoekbalk. Gebruik dit invulveld om de webshop te vinden waar u wat wilt bestellen. Eenmaal gevonden klikt u op het logo van de webshop om naar de webshop geleid te worden. Nu weet de webshop automatisch dat u via VEO daar terecht bent gekomen en zal VEO de euro’s ontvangen.

Hoeveel krijgen we dan?

Dit verschilt per webshop. Wanneer in het overzicht van aangesloten webshops bent, kunt u uw muis boven het logo van de betreffende webshop houden. Dan verschijnt een bericht waarin de getroffen regeling is beschreven.

  • Zalando: 6 tot 8%
  • Booking.com 5-8%
  • Bol.com: 1,8-6%

Kortom met 85% van de Nederlanders die online shoppen, moet het ons toch lukken om meer euro’s binnen te halen. U helpt toch ook? Het kost u slechts 3 muiskliks meer!

Scroll naar boven