Voor 100 jaar VEO-clubhuis is nog steeds geld nodig

We hebben als VEO nu een heel mooi nieuw clubhuis. Dat staat als een huis kun je wel zeggen. We hebben het geopend tegelijk met ons 95-jarig jubileum,waardoor het een dubbel groot feest was. Dat betekent natuurlijk dat we over 5 jaar een misschien nog wel veel groter feest hebben als VEO 100 jaar bestaat!  

Een eeuw lang korfbal in Voorburg, dat is een mijlpaal om bij stil te staan. Het is natuurlijk onzin om zover vooruit te krijgen, maar bij een dergelijk jubileum dringt toch ook de vraag zich of ons nu gloednieuwe clubhuis ook de 100 jaar vol gaat maken? De kans dat veel huidige leden dat gaan meemaken lijkt niet zo groot, maar vreemd genoeg is het wel iets om nu al bij stil te staan.

Want we hebben, met de hulp van heel veel vrijwilligers, het clubhuis nu gebouwd en geopend. Maar het moet de komende eeuw, en laten we het voor het gemak maar eerst even over de komende jaren praten, wel blijven staan. En daar is bijvoorbeeld onderhoud voor nodig. Onderhoud dat geld kost; geld dat er niet zomaar komt. Tijdens de bouw hebben we er met zijn allen voor gezorgd dat het geld voor de bouw bij elkaar kwam.

Maar, hoe vervelend misschien ook, er is nog steeds geld nodig. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door geld te doneren via de nog steeds lopende bakstenen actie. Of door een team te sponsoren of een reclamebord te betalen. Alle opties hiervoor zijn op een rijtje gezet in een handig document. Dat document kun je hier vinden. Lees het vooral en maak gebruik van de mogelijkheden die er daar geboden worden. Maar liever nog, maak het vooral bekend aan anderen en zorg dat ook anderen VEO financieel een handje helpen. 

Scroll naar boven