Complete vervoerschema zaalseizoen op de site

Het complete vervoerschema voor het komend zaalseizoen (F t/m B) staat op de site (zie kopje ‘handige links’ rechtsonder op de site) of klik hier.

Bij het maken van het vervoerschema is zo goed mogelijk rekening gehouden met rijbeurten voor broers/zussen en met ouders/verzorgers die niet in staat zijn om te rijden naar uitwedstrijden. Mocht hierbij iets over het hoofd zijn gezien, stuur dan een mailtje naar Carina van Vliet, Email vervoer@veokorfbal.nl.
Als je bent ingedeeld voor een uitwedstrijd waarbij je niet kunt rijden, dan is het de bedoeling dat je zelf even onderling ruilt met de ouders/verzorgers van een van de teamgenootjes van je kind. Dergelijke ruilen worden niet verwerkt in het vervoerschema en hoeven dus niet te worden doorgegeven.

Scroll naar boven