Veo in finale Haagsche korfbaldagen

Het is Veo gelukt om zich na twee wedstrijden in de poule al te plaatsen voor de finale op zaterdag 2 november. Respectievelijk Fiks uit Oegstgeest en Meervogels uit Zoetermeer werden verslagen, tegen Futura uit Den Haag werd woensdag voor eigen publiek een gelijk spel uit het vuur gesleept. A.s. zaterdag speelt Veo de finale tegen Phoenix. De wedstrijd zal plaatsvinden om 16.40 in de Eibernesthal aan de Steenwijklaan. De Veo-selectie hoopt op veel publiek dus komt allen kijken.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Veo in finale Haagsche korfbaldagen”

  1. RTV avatar
    RTV

    aanvang is volgens het programmaboekje van de Haagse Korfbaldagen om 16:40 uur

  2. Jesper Verschoor avatar
    Jesper Verschoor

    Dat is juist Ruud, ik heb het bericht aangepast!