Lucas Visser kiest voor VEO

De TC Senioren is verheugd te kunnen melden dat Lucas Visser (22) kiest voor C.K.V. VEO. Vorig jaar zijn er al meerdere gesprekken geweest wat toentertijd niet heeft geleid tot een overstap. Lucas wilde nog een seizoen bij KCC spelen, omdat hij de kans kreeg om in de selectie van de Capelse vereniging te spelen.

De TC Senioren: “Nu Lucas is verhuisd naar Den Haag en dichterbij huis wilt spelen, heeft hij zelf contact gezocht met VEO om te kijken of er voor aankomend seizoen nog steeds de mogelijkheid was om voor VEO uit te kunnen komen. Dit heeft tot een positieve overeenstemming geleid.”

Lucas, woonachtig in Den Haag, is begonnen met korfballen bij CKV Reeuwijk, waarna hij op 15-jarige leeftijd is overgestapt naar KCC uit Capelle a/d IJssel. In zijn tijd bij KCC heeft Lucas alle selectieteams doorlopen en zich ontwikkeld tot een veelzijdige korfballer die het vooral moet hebben van zijn snelheid, inzicht en het maken van doelpunten.

Lucas zelf over zijn overstap naar VEO: “Ik heb niet lang na moeten denken over mijn stap naar VEO. De ambitie om te groeien in de toekomst sluit aan met mijn ambitie. Daarnaast woon ik sinds 2 weken in Den Haag en heb ik goede gesprekken gehad met Thom (oud-teamgenoot bij KCC) die mijn keuze nog makkelijker maakte. Gesprekken zijn goed verlopen en de sfeer geeft mij een heel erg goed gevoel. Ik heb enorm veel zin om volgend jaar met de spelers en de staf aan de slag te gaan en als team te bouwen naar het hoogste haalbare! Ik heb alle vertrouwen dat we er iets moois van gaan maken en kijk ernaar uit deel uit te maken van de gezellige selectie!”

De TC Senioren wenst Lucas veel succes en plezier bij C.K.V. VEO.

Scroll naar boven