VEO kids winnen het van Voorburgse vossen

Afgelopen vrijdag waren de JC en de kids van de D, E en F in de Herenstraat van Voorburg toen ze wat verdachts zagen. Iemand met een lange oranje regenjas, een zonnebril, een vishengel en een vissershoed liep door de straat. Kort daarna werd een cowboy gespot en niet veel later een piraat. De verdachte figuren lieten zich niet goed bekijken; zodra je een stap dichterbij zette renden ze weg. En dus was het aan onze snelle VEO pupillen om de visser, cowboy en piraat op te sporen. Wat bleek? Ook een kok, voetballer, romein, heks en ridder verplaatsten zich door de straten van Voorburg. 6 teams van kinderen splitsten zich op en binnen 2 uur waren alle vossen gevonden. Met de letters die je van de vossen kon verdienen door het doen van opdrachten was het woord ‘uitzicht’ te maken. Een spannende en sportieve avond dus! We zien jullie bij het volgende uitje!

Groetjes, de JC

Scroll naar boven