VEO op zoek naar aanvulling selectiestaf

VEO is voor het seizoen 2023-2024 is op zoek naar een trainer/coach die de huidige selectiestaf, bestaande uit Glenn de Vries en Gerbert Schippers, komt versterken. We zijn voornamelijk op zoek naar iemand die VEO 2 onder zijn/haar hoede neemt. We zoeken iemand die minimaal 1x per week de training verzorgt en op zaterdagen het team coacht. VEO 2 speelt zowel op het veld als in de zaal reserve Overgangsklasse. De selectie van VEO bestaat uit een groep fanatieke, gezellige en enthousiaste spelers, een dynamische mix van jonge en ervaren korfballers.

Ben of ken jij iemand die enthousiast is om het gesprek aan te gaan of meer informatie wilt ontvangen? Dat kan door een mailtje te sturen naar technischezakenbestuur@veokorfbal.nl of spreek Elize of Kjeld even aan langs het veld.

Deel dit op de socials of in je korfbalomgeving!


Geplaatst

in

door

Tags: