Uitnodiging – VEO kleding pasdagen op 19 & 22 april

Kom op woensdagavond 19 of zaterdagochtend 22 april kleding passen bij VEO. In de kleedkamers liggen diverse maten klaar.

Het is mogelijk om wedstrijdshirts, inschietshirts, pakken, rokjes en broekjes te passen. Dit is nog géén definitief bestelmoment, we zijn nog in overleg met een aantal leveranciers voor we een uiteindelijke keuze maken.

– woensdag 19 april, 17:30 – 20:30 uur

– zaterdag 22 april, 10:00 – 13:00 uur

Wel is al zeker dat (een deel van) het huidige tenue vanaf 1 november niet meer beschikbaar is en wordt de voorraad van het huidige tenue niet meer aangevuld in de webshop. Mocht je een nieuwe outfit nodig hebben dan raden we aan om rond te vragen of er tweedehands iets te krijgen is. De kledingcommissie kan eventueel helpen hierbij. En kijk even op de lijst op de website of er iets aangeboden wordt. Heb je nog VEO kleding liggen? Zet het dan nu svp op de lijst, je maakt er anderen waarschijnlijk erg blij mee.

Fashionable groetjes,

De kledingcommissie

p.s. Komt dit moment écht niet uit, neem dan even contact met ons op via kleding@veokorfbal.nl


Geplaatst

in

door

Tags: