SCHRIJF JE SNEL IN! VEO SUPPORTERS naar de wedstrijd tegen Vitesse 04-02

Goooedemiddag! Vanuit het bestuur heb ik akkoord gekregen om een supportersbus vanaf Essensteyn te laten vertrekken om op tijd voor VEO 1 in Barendrecht te zijn. Het is redelijk kort-dag dus ik hoop met dit bericht het woord te kunnen verspreiden om de bus vol te krijgen. De bus vertrekt aanstaande zaterdag 4 feb om 18:15 vanaf Sporthal Essensteyn en om 20:45 terug vanuit KV Vitesse (Barendrecht) en heeft ongeveer plek voor 60 man.

Zou top zijn als we de bus kunnen volstampen met supporters, materiaal en gezelligheid om het hol van de leeuw te veranderen naar die van de blue tigersss 🐯😎 Er zal een eenmalige bijdrage van €8 tegenover staan (retour). De vorm van betaling ben ik nog niet helemaal uit, want ik zoek nog iemand die bij de bus collecteerd (of betaallinkje).

Inschrijven doe je door je naam in te vullen via deze link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LCH4IZAWymKoTOo0WMXzrOeP7QLWeMaaSCknMrTsXUU/edit?usp=sharing

De betaallink: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=S4L0GUVDRtCvvPAr17TfkY4VII3XzlRw

Bij minder dan 40 personen staat er een andere bus klaar. Kennen jullie mensen die altijd al een korfbalwedstrijdje willen zien? Misschien vrienden, familie, je jeugd team die je coacht, whatevssss; spread the word! 💯

🐅

David


Geplaatst

in

door

Tags: