NK Korfbal Pubquiz

Beste korfbalvrienden,

Daar zijn we weer!
Op veler verzoek organiseren wij op vrijdag 23 december 20.00 uur de tweede editie van het NK Korfbal Pubquiz. Tegen alle verwachtingen in werden wij in 2020 overspoeld door het enthousiasme en de vele aanmeldingen. Dankzij meer dan 1300 deelnemers, 200 clubs en meer dan 10.000 livestreamkijkers wist korfballend Nederland zich met elkaar te verbinden. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop. Met een livestream waarbij vele prijzen te winnen zijn voor de teams, maar ook voor de vereniging. Met een loterij, live reporters door het land, een live DJ, een social wall en nog veel meer proberen wij er weer een knallende avond van te maken. 

Wat valt er te winnen
We zijn ontzettend trots dat we voor de deelnemende clubs o.a. een aantal flinke geldprijzen kunnen verdelen. Dankzij onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen hebben de volgende prijzen beschikbaar:

1e prijs: € 750
2e prijs: € 500
3e prijs: € 250

Voor wie en waarom
Het afgelopen jaar is er door alle korfballers binnen en rondom de verenigingen weer ontzettend hard gewerkt om er een mooi jaar van te maken. Het organiseren van clinics, clubkampen, spaaracties voor de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe ballen of schutterskorven, kaartavonden, je kunt het zo gek niet bedenken en het is georganiseerd. Alles met een hart voor de club, de korfbalsport en voor elkaar! Om deze reden staan wij weer te springen om voor alle korfballers deze gezellige avond te organiseren.

Aanmelden
Om deel te nemen aan het NK Korfbal Pubquiz 2022 hoeven de teams niet veel te doen. Deelname is geheel gratis en aanmelden kan via de website: www.nkkorfbalpubquiz.nl. Aanmelden kan van 1 t/m 6 spelers per team. Per vereniging kunnen meerdere teams zich aanmelden met meer kans op prijzen voor de vereniging. Werven heeft dus zin! Wij hopen dat jullie de bijgevoegde flyer via jullie social media kanalen willen delen. Zorg ervoor dat jullie club ook goede vertegenwoordigd is. Dit is tevens dé kans om kampioen van Nederland te worden 😉 

Alle informatie over het NK Korfbal Pubquiz 2022 is te vinden op: www.nkkorfbalpubquiz.nl

Voor vragen kunt u mailen naar: info@nkkorfbalpubquiz.nl

Met vriendelijke groet,

Het NK Korfbal Pubquizteam!


Organisatie NK Korfbal Pubquiz   Titel: Facebook - Beschrijving: Facebook-pictogramTitel: instagram - Beschrijving: instagram-pictogram        

Dé battle tussen korfbalclubs! Doe ook gratis mee op 23 december 2022.

Scroll naar boven