RecreStars najaar 2022 – We mogen weer!

Heb jij zin om weer te korfballen samen met je oude korfbalmaatjes, op een laagdrempelige manier, minder frequent zonder wekelijks verplichte competitiewedstrijden en vooral voor de gezelligheid? Dat kan! Net als in het voorjaar doet VEO in het najaar weer mee met de RecreStars. Dit is een korfbalvorm speciaal voor (oud-)korfballers van ongeveer dertig jaar en ouder.

Toernooivorm op vrijdagavond 

Met korfbalverenigingen in onze directe omgeving organiseren we op een paar vrijdagavonden een toernooivorm op het veld. Tijdens elk toernooi spelen we een paar korte wedstrijden van vijftien minuten tegen RecreStars van andere verenigingen. Dit doen we in vier tegen vier vorm, bij voorkeur twee heren en twee dames. Na afloop is er ruimte voor een gezellige derde helft. Als RecreStar kun je dus op een laagdrempelige manier gezellig korfballen, heb je geen wekelijkse verplichtingen en ben je elk weekend vrij. 

  • Vrijdag 30 september (20:00-21:30) – bij Fortuna
  • Vrijdag 14 oktober (20:00-21:30) – bij VEO!

Meedoen? 

Wil je meedoen aan deze gezellige toernooicompetitie en samen met je korfbalmaten leuke avonden beleven? Meld je aan op doemee.veokorfbal.nl en doe gratis mee aan RecreStars. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van VEO en je mag zo vaak meedoen als je wilt. Je kunt je individueel inschrijven én het is mogelijk om je eigen team samen te stellen (door meerdere deelnemers in te voeren in het aanmeldformulier). 

Vragen?

Mail dan naar doemee@veokorfbal.nl.

Net als in het voorjaar hopen we weer op veel enthousiasme! Zie hier ook het promofilmpje. 

We zien je heel graag weer terug bij VEO! 


Geplaatst

in

door

Tags: