Trainers gezocht voor jeugdteams!

 

Ook komend seizoen zit er weer groei in het aantal jeugdteams, daar zijn we heel blij mee! Daardoor zijn we voor het nieuwe seizoen voor enkele jeugdteams nog op zoek naar trainers die het leuk vinden om de kinderen technisch en tactisch te verbeteren, waarbij plezier in de sport beleven voorop staat!

De meeste selectie spelers dragen al hun steentje bij door een jeugdteam te trainen volgend jaar, maar we zoeken zeker nog wat versterking. Zowel de jeugdleden als de TC jeugd maak je er erg blij mee!

De meeste jeugdteams trainen tweemaal per week op voornamelijk maandag- en woensdagavond (in de zaal wordt ook op andere dagen getraind). Heb je een voorkeur voor een bepaalde leeftijdscategorie en/of medetrainer? Ook dat vullen we graag samen met jou in.

Lijkt het jou leuk om een team te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met de TC jeugd via: veo.tcjeugd@gmail.com


Geplaatst

in

door

Tags: