Jeroen Breeschoten onderscheiden

Zaterdag jl. heeft de KNKV op het VEO terrein een receptie gegeven ter gelegenheid van het afscheid van Jeroen Breeschoten als bondsbestuurder. E.e.a. was van te voren omgeven door geheimhouding daar het bondsbestuur hem, naast een benoeming tot erelid van het KNKV, had voorgedragen voor een koninklijke onderscheiding. Jeroen was dan ook totaal verrast toen aangekomen op het veld er een tent was opgezet en burgemeester Attema van zijn woonplaats Ridderkerk met ca. 50 genodigden hem opwachtten om getuige van de uitreiking te zijn. Jeroen werd, vanwege zijn jarenlange inzet voor de korfbalsport, benoemd tot ridder in de Orde van Oranje Nassau. Namens VEO feliciteert het bestuur Jeroen met deze mooie onderscheiding. We zijn bijzonder trots op ons VEO erelid.

Scroll naar boven