Einde van dit seizoen en start van het nieuwe seizoen – Jeugd

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

De zomervakantie komt er al weer bijna aan, maar zover zijn we nog niet.. Drie teams (F3, D1 en C1) staan op de nominatie om aanstaande zaterdag alweer kampioen te worden! De laatste wedstrijden voor de jeugd zijn op zaterdag 18 juni (met ongetwijfeld meer kampioenen).

In de week van 20 t/m 24 juni is er nog de mogelijk een afsluitende training of activiteit te doen (eigen initiatief teams). Daarna gaan de pupillen nog op kamp van 24 t/m 26 juni naar Zeeland. De aspiranten gaan het weekend erna (1 tm 3 juli) naar Gelderland en dan is het echt tijd voor de vakantie!

 

TRAININGEN nieuwe seizoen

Op maandag 15 augustus starten we weer met de trainingen.

Voor alle D, alle E teams en de F1 van 18-19 uur.

Voor de C, B en A teams van 19.15-20.15 uur.

 

Op woensdag is de training:

voor de D en E teams en alle F kinderen van 18-19 uur en

voor de C, B en A teams van 19.15-20.15 uur.

 

SELECTIE B1

Voor de B1 dames wordt er vanaf 15 augustus een selectie gehouden, jullie worden hier via de trainers verder over geïnformeerd.

 

OEFENWEDSTRIJDEN

Op 27 augustus starten de A1, A2 met een toernooi bij Velocitas en voor een aantal andere teams worden er oefenwedstrijden gepland.

Op 3 september nemen alle B, C, D, E en F teams deel aan het toernooi van Excelsior in Delft. De precieze tijden zijn nog niet bekend maar houdt deze dag vrij in jullie agenda!

De A1 en A2 spelen een oefenwedstrijd bij en tegen Korbis.

 

De precieze tijden voor de oefenwedstrijden maken we bekend zodra dit rond is. Kijk daarvoor op de standaard plek (pupillen/wedstrijden of aspiranten&junioren/wedstrijden) en zeg zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk op de voorafgaande woensdag vóór 18 uur) af bij het wedstrijdsecretariaat mocht je er onverhoopt toch niet bij kunnen zijn.

CKV VEO Korfbal – Wedstrijden

CKV VEO Korfbal – Wedstrijden

Op zaterdag 10 september begint de competitie weer!


Geplaatst

in

door

Tags: