Glenn de Vries nieuwe hoofdtrainer VEO

Vanuit het bestuur en het technisch kader zijn wij verheugd mede te delen dat Glenn de Vries vanaf komend seizoen de selectie van VEO onder zijn hoede neemt. Afgelopen weken hebben de gesprekken tussen VEO en Glenn plaats gevonden met een akkoord afgelopen woensdag als resultaat. De komende jaren zullen voor de vereniging in het teken staan van opbouw en doorontwikkeling op technisch gebied van jeugd tot senioren. Met de komst van de tussenklasse is het voor de komende jaren de uitdaging om te promoveren en daarna stabiel mee te draaien in de overgangsklasse. Wij hebben vertrouwen erin dat met komst van Glenn voor de selectie daar de komende tijd stappen in gemaakt kunnen worden.

Een nadere introductie volgt nog aan de start van komend seizoen.

De zoektocht naar een trainer voor VEO 2 loopt op dit moment nog.

We willen Glenn alvast succes en vooral veel plezier wensen bij VEO!

Het bestuur


Geplaatst

in

door

Tags: