Vrijwilligers voor Hemelvaart – schrijf je in!

Volgende week is ons befaamde Hemelvaartstoernooi! We hopen op lekker weer en een mooie dag. De organisatie van dit toernooi kunnen we niet alleen, daar kunnen we ieders hulp bij gebruiken! We zijn al een heel eind met de bezetting van de verschillende verkooppunten tijdens het toernooi, maar er zijn nog een aantal gaten.
We zijn dus nog op zoek naar mensen die die gaten kunnen vullen! Schrijf je in via de online sheet hier: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17wFtxcDLhcwPiyMmxhIkOMyBSjtsHA_7EHhfLaNXA6M/edit?usp=sharing

Mocht je nou andere jaren altijd geholpen hebben maar dit jaar nog niet zijn gevraagd? Je bent sowieso welkom!

Voor vragen zijn we bereikbaar via clubhuiscommissie@veokorfbal.nl of spreek Miranda, Ellen, Marten of Tom aan.

Tot op het toernooi!


Geplaatst

in

door

Tags: