RecreStars: “Korfballen voor de gezelligheid zonder wekelijkse verplichtingen!”

Heb jij zin om weer te korfballen samen met je oude korfbalmaatjes, op een laagdrempelige manier, minder frequent zonder wekelijks verplichte competitiewedstrijden en vooral voor de gezelligheid? Dat kan! In mei en juni 2022 wordt er gestart met de korfbalvorm RecreStars. Dit is een korfbalvorm speciaal voor (oud-)korfballers van ongeveer dertig jaar en ouder.

Toernooivorm op vrijdagavond 

Met de korfbalverenigingen in onze directe omgeving organiseren we op drie vrijdagavonden in mei en juni een toernooivorm op het veld. Tijdens dit toernooi spelen we op drie vrijdagavonden drie korte wedstrijden van vijftien minuten tegen de RecreStars van andere verenigingen. Dit doen we in vier tegen vier vorm, bij voorkeur twee heren en twee dames. Na afloop is er ruimte voor een gezellige derde helft. Als RecreStar kun je dus op een laagdrempelige manier gezellig korfballen, heb je geen wekelijkse verplichtingen en ben je elk weekend vrij. 

  • Vrijdag 20 mei (20:00-21:30) bij KOAG
  • Vrijdag 10 juni (20:00-21:30) bij PKC
  • Vrijdag 17 juni (20:00-21:30) bij KCC

Meedoen? 

Wil je meedoen aan deze gezellige toernooicompetitie en samen met je korfbalmaten leuke avonden beleven? Mail naar doemee@veokorfbal.nl en doe gratis mee aan RecreStars. Je kunt je individueel inschrijven én het is mogelijk om je eigen team samen te stellen.

Vragen?

Mail dan ook naar doemee@veokorfbal.nl.

Deze nieuwe korfbalvorm is een pilot die in samenwerking met het KNKV wordt opgezet. We hopen op veel enthousiasme! Zie hier ook het promofilmpje. 

We zien je heel graag weer terug bij VEO! 

Scroll naar boven