Graag op tijd afzeggen voor Jeugd trainingen

Beste Jeugdleden,

Bij een aantal jeugd teams merken we dat er vaak èn ook pas laat wordt afgezegd voor de training (soms zelfs minder dan een uur voor de training). En dat is natuurlijk niet leuk voor de rest van het team en ook niet voor de trainers. Daarmee dupeer je je eigen team. En voor de trainers is het zo wel erg lastig om een training goed voor te kunnen bereiden.

Korfbal is een teamsport, en om goed met elkaar samen te spelen is het nodig om regelmatig te trainen. Vandaar dat bijna alle teams twee keer in de week trainen. We zijn er trots op dat dat ook lukt, de trainers staan er toch maar weer elke keer! En er is ruimte voor in de zaal en op het veld. Dat is echt een cadeautje en lukt niet elk jaar! Dus zorg dan ook dat je erbij bent!

 

Mocht je toch een keer niet kunnen trainen, zeg dan uiterlijk twee dagen vóór de training af bij je trainers, èn geef ook aan waarom je niet kan. Probeer ook zo vaak mogelijk bij de trainingen te zijn. Zo houden we het leuk met elkaar!

 

De TC Jeugd


Geplaatst

in

door

Tags: