Help VEO aan zonnepanelen!

Rabobank heeft een actie genaamd “Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen”. VEO komt hiervoor in aanmerking als er genoeg op ons gestemd wordt! Een mooie stap in de vergroening van het clubhuis en we besparen op onze energiekosten. Alle Rabobank-leden kunnen online stemmen op hun favoriete gebouw.

Dus ga snel naar www.rabobank.nl/wonen en klik op “breng je stem uit”. Alvast bedankt!

Online stemmen van 28 februari tot en met 31 maart 2022

Hoe werkt deze actie?

Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt Rabobank de eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Dit zijn gebouwen die klant zijn van Rabobank en de leefomgeving kenmerken. De lokale ledenraden hebben zeggenschap over welke gebouwen uitgenodigd worden. Vervolgens kunnen Rabobank-leden online op hun favoriete gebouw stemmen. De winnende panden ontvangen 50% van de kosten voor aanschaf en installatie. Dit regelen we samen met onze partner SolarNRG, die zorgt voor de levering en installatie van de zonnepanelen.

Als coöperatieve Rabobank willen wij een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving. Daarom investeren we in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen zoals scholen, musea, bibliotheken, theaters, clubhuizen en buurthuizen. Goed voor jou & goed voor jouw omgeving.


Geplaatst

in

door

Tags: