Mondkapje verplicht in de sporthal

Voor wedstrijden en trainingen geldt voor sporters dat het niet verplicht is om 1,5 meter afstand te houden bij wedstrijden en trainingen. Houd je verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Voor de overige bewegingen binnen de sporthal geldt de verplichting van 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) dit geldt voor de kleedkamers en de sportkantine. Zie hieronder de andere regels voor tijdens het sporten.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Mondkapje verplicht in de sporthal”

  1. […] Belangrijk is om direct na de training zo snel mogelijk de zaal uit te gaan en daarbij de looproutes te volgen (vooral op woensdag om 16.15 uur). Hou je ook aan de corona basis regels. […]