Senioren en A-junioren: schrijf je nu in als scheidsrechter voor het zaalseizoen!

Het definitieve wedstrijdschema voor het komend zaalseizoen is bekend: vanaf 27 november tot en met 2 april worden (mits Corona-regels het toelaten) de korfbalwedstrijden van het zaalseizoen gespeeld. Voor al de thuiswedstrijden in Essensteijn zijn we weer op zoek naar scheidsrechters. Zoals gebruikelijk, kun je je hiervoor inschrijven, zodat je zelf bepaalt wanneer en wat voor wedstrijd je fluit. Oproep is wel om je als senior voor de wedstrijden van oudere teams (vanaf D) in te schrijven. Zo blijven er voor de A-jeugd ook nog wedstrijden van de E’tjes en F’jes over om te fluiten.

Nog even de spelregels op een rij:

  • Elk spelend lid (senioren en A-jeugdleden) wordt geacht zich voor minimaal twee wedstrijden in het zaalseizoen als scheidsrechter in te schrijven (hierbij tellen de reeds ingedeelde oefenwedstrijden van 13 en 20 november mee).
  • Je kan je naam toevoegen aan een wedstrijd bij de breedtesport (VEO 6, VEO7, A2, A3, B2, alle C-, D-, E- en F-teams) of de wedstrijdsport (VEO4, VEO5, A1, B1). Hiervoor is er een drive-bestand opgesteld met alle thuiswedstrijden erin.
  • Bij de breedtesportwedstrijden moet je – als je je hebt ingeschreven – sowieso fluiten.
  • Bij de wedstrijdsport hangt het ervan of er zich een knkv-scheidsrechter meldt. Uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd hoor je definitief of je moet fluiten.
  • Je kunt je inschrijven tot en met zaterdag 20 november.
  • Natuurlijk mag je je ook vaker inschrijven als je VEO hierin wilt helpen. Graag zelfs!
  • Schrijf je je niet in, dan is de kans groot dat je alsnog wordt ingedeeld om één van de openstaande wedstrijden te fluiten. Hierbij heb je dus zelf geen invloed meer op bij welk team je wanneer fluit. Kun je deze wedstrijd niet, dan zul je zelf vervanging moeten regelen.
  • Ook zal bij het indelen van zaalwachtdiensten rekening worden gehouden met of je je hebt ingeschreven als scheidsrechter: niet fluiten betekent dus extra zaalwachtdiensten.

 

INSCHRIJVEN DOE JE IN DIT ONLINE BESTAND (tm 20 november):

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BsdRD5T5P8VIBJ2JpGlZyXntt9m_yxA8p-zjPtFflbc/edit#gid=0

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over het zelf inschrijven, dan kun je een mail sturen  naar scheidsrechters@veokorfbal.nl.

We hopen op net zo’n goede respons als andere inschrijfrondes en wensen jullie alvast veel fluitplezier!

Namens de scheidsrechterscommissie van VEO,

Carina van Vliet

Roosteraar scheidsrechters VEO


Geplaatst

in

door

Tags: