Inschrijven als scheidsrechter is verlengd tm 4 september

In vergelijking met andere jaren hebben nog weinig leden zich ingeschreven als scheidsrechter voor het komend veldseizoen. Dit komt wellicht deels door de vakantietijd en deels wellicht ook doordat de selectie voor de senioren pas net bekend is geworden.

Voor de oefenwedstrijden op 4 september zijn de openstaande plekken ingedeeld door de scheidsrechtercommissie. Voor de overige zaterdagen in het wedstrijdseizoen is de inschrijving verlengd tot en met aanstaande zaterdag 4 september.

Heb je je nog niet ingeschreven als scheidsrechter, schrijf je dan nu alsnog in als scheidsrechter voor (ten minste) 1 wedstrijd. Zo help je je mede-VEO’ers die – net als jijzelf – graag ook een scheidsrechter bij hun wedstrijd hebben.

Bovendien: Schrijf je je niet in, dan is de kans groot dat je alsnog wordt ingedeeld om één van de openstaande wedstrijden te fluiten. Hierbij heb je dus zelf geen invloed meer op bij welk team je wanneer fluit (NB hierbij houden we er uiteraard wel rekening mee dat de meeste A-junioren het nog niet zien zitten om wedstrijden van oudere teams te fluiten).

Kun je deze wedstrijd niet, dan zul je zelf vervanging moeten regelen.

 

INSCHRIJVEN DOE JE IN DIT ONLINE BESTAND:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18InmjdJXLxoaFyhHwFpkk99nuAo8va0q9csq4lznRPE/edit#gid=0

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over het zelf inschrijven, dan kun je een mail sturen  naar scheidsrechters@veokorfbal.nl.

Namens de scheidsrechterscommissie van VEO,

Carina van Vliet

Roosteraar scheidsrechters VEO


Geplaatst

in

door

Tags: