Open trainingen jeugd groot succes!

De trainingen op 10 april, waarvoor een grote opblaasstormbaan geregeld was, waren zeer goed bezocht. VEO jeugd mocht vriendjes en vriendinnetjes meenemen en ook was er gepromoot op o.a. social media.

Nieuwe kinderen konden zich aanmelden via onze gloednieuwe aanmeldsite voor proeftrainingen: doemee.veokorfbal.nl. Dit samen resulteerde in 21 aanmeldingen van kinderen die voor het eerst mee kwamen trainen bij de Kangoeroes, 20 in de F, 19 in de E, 7 in de D en 1 in de C. De uiteindelijke opkomst lag zelfs nog iets hoger omdat niet iedereen zich had aangemeld via de site.

Elke leeftijdsgroep had een eigen timeslot dat begon met een stukje korfbaltraining en dat natuurlijk eindigde op de stormbaan. Onze trainers zorgden voor leuke trainingen waarbij nieuwe kinderen goed mee konden komen.

Op doemee.veokorfbal.nl  zijn er ook alweer aanmeldingen voor proeftrainingen binnengekomen voor deze en volgende week. Kinderen mogen 3x gratis meetrainen om te kijken of korfbal iets voor ze is. De volgende vriendjes- vriendinnetjesdag staat ook al gepland: zaterdag 5 juni. De precieze invulling hiervan volgt nog.

Als laatste gaat onze dank uit naar onze sponsor Springkussenverhuur Haaglanden en een anonieme weldoener van VEO die de stormbaan mede mogelijk hebben gemaakt!

Ledenwervingscommissie (Janneke, Linda en Marloes)

Scroll naar boven