VEO korfbal zet samen met Foreburgh Financiele Planning & Hypotheken jeugdtrainers in het zonnetje

Voorburg – De jeugdtrainers van VEO zijn altijd actief en betrokken bij de vereniging. Tijd om ze extra te bedanken voor hun inzet. De voorzitter heeft aan alle jeugdtrainers een speciaal T-shirt overhandigd. Deze actie is mogelijk gemaakt door de bijdrage van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken.

Naast een blijk van waardering helpt het T-shirt met een professionele en uniforme uitstraling. Het geeft aan dat training geven belangrijk is binnen de vereniging. De vereniging bestaat nu 100 jaar en staat symbool voor lokale betrokkenheid in de regio Voorburg en omstreken.

Juist nu de competitie tijdelijk stil ligt is trainen extra belangrijk voor de jeugd. Om de leden en trainers gemotiveerd te houden is extra aandacht belangrijk. Voorzitter van VEO Aart Berkhout: “We zijn als vereniging super trots op de jeugdtrainers. Ze leggen de basis voor veel sportplezier en prestaties binnen de vereniging. De onderlinge sfeer en vrijwillige inzet is kenmerkend voor de cultuur binnen VEO.” De 33 jeugdtrainers hebben inmiddels een prachtig T-shirt ontvangen met de tekst “jeugdtrainer” achterop. Dit is mogelijk dankzij de bijdrage van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken.

De samenwerking met Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken is ontstaan vanuit de betrokkenheid in de regio. Financieel Planner Pieter Oorlog: “We kennen VEO al heel lang als populaire vereniging in de regio en helpen graag om de jeugdtrainers extra aandacht te geven.” Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken is gevestigd aan de Westvlietweg 71-5 tegenover het oude centrum van Voorburg en op loopafstand van VEO. Foreburgh Financiële Planning voorziet in financieel advies voor iedereen in de regio. We hechten veel waarde aan transparantie, betrouwbaarheid, snelheid en werken samen met meerdere adviseurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten uit de regio Voorburg, Leidschendam en omstreken. 

Korfbal is een snelle en intensieve sport waar je ontzettend veel lol in kunt hebben omdat je in een team speelt met jongens en meisjes door elkaar. Omdat er geen vaste rollen zijn, kun je uitblinken als je snel en behendig bent, of hoog kunt springen, maar ook als je heel slim bent. Korfbal is een technische sport die veel tactiek vereist. Bij VEO leer je goed korfballen in een team door de ervaren trainers. Je leert respect te krijgen voor je team en je tegenstander, maar krijgt ook vertrouwen in je eigen kunnen en je maakt veel nieuwe vrienden. Binnen de vereniging worden heel veel extra activiteiten georganiseerd. Kom gerust eens mee trainen, dan zie je ook meteen die stoere shirts van de trainers.

Meer informatie op www.veokorfbal.nl, of www.foreburgh-fp.nl.


Geplaatst

in

door

Tags: