Het vervoerschema voor de komende maand staat op de site

Binnen VEO is het een goed gebruik dat voor de uitwedstrijden van de jeugdteams een indeling wordt gemaakt van welke ouders/verzorgers wanneer autorijden. Veel mensen weten dat dit twee weken vooruit te zien is op de tabbladen ‘Pupillen’ en ‘Aspiranten & Junioren’. Minder bekend wellicht is dat een uitgebreider vervoerschema nu al op de site staat (zie kopje ‘handige links’ rechtsonder op de site). Helaas is nog niet, zoals gebruikelijk, voor elk team het vervoerschema voor het hele veldseizoen te zien. Zodra dit technisch mogelijk is, zullen de resterende wedstrijden worden toegevoegd. Hiernaast ontvang je in de week voordat je moet rijden twee maal een herinneringsmailtje (al lijken er ook hier technische problemen te zijn: check dus even zelf deze week het vervoersschema extra goed of je aan de beurt bent).

Bij het maken van het vervoerschema is zo goed mogelijk rekening gehouden met rijbeurten voor broers/zussen en met ouders/verzorgers die niet in staat zijn om te rijden naar uitwedstrijden. Mocht hierbij nog iets over het hoofd zijn gezien, stuur dan een mailtje naar Elske van den Akker via vervoer@veokorfbal.nl. Bij het volgend zaalseizoen kan hier dan rekening mee worden gehouden.

Als je bent ingedeeld voor een uitwedstrijd waarbij je net niet kunt rijden, dan is het de bedoeling dat je zelf even onderling ruilt met de ouders/verzorgers van een van de teamgenootjes van je kind. Dergelijke ruilen worden niet verwerkt in het vervoerschema en hoeven dus niet te worden doorgegeven.

Scroll naar boven