Contributiefacturen 2020-2021 verstuurd

Dinsdag 13 juli zijn de facturen voor de jaarlijkse contributie per mail naar alle leden verstuurd. Als het goed is, heeft ieder lid nu een contributiefactuur per e-mail ontvangen. Als dat niet zo is, check dan eerst je spam box en stuur anders een berichtje naar de penningmeester (penningmeester@veokorfbal.nl), dan zorgen we dat je de factuur alsnog ontvangt.

We vragen hierbij speciale aandacht aan de ouders van de oudere jeugdleden. De factuur wordt namelijk verstuurd aan het e-mailadres waarmee uw zoon of dochter in Sportlink geregistreerd is. Dat kan betekenen dat de factuur niet naar de ouders wordt gestuurd, maar naar het jeugdlid. Wilt u bij hen informeren of zij de factuur hebben ontvangen?

Veo biedt de mogelijkheid om indien daar aanleiding toe is de factuur in vier termijnen te betalen (voor 1 september, 1 november, 1 januari en 1 maart). Leden die van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dienen (elk jaar opnieuw) voor 1 september a.s. een verzoek hiertoe in bij de penningmeester. Ook de leden in het bezit van een ooievaarspas kunnen zich melden bij de penningmeester, om (voorzover nog niet geregistreerd en op de factuur verwerkt) in aanmerking te komen voor een aangepast bedrag.

We zijn ieder jaar veel tijd kwijt aan het innen van de contributie. Tijd en energie die het bestuur liever aan andere zaken wil besteden. Daarom verzoeken we jullie om de betaling van de contributie binnen de termijn van vier weken na factuurdatum uit te voeren.

Alvast bedankt!

Het bestuur


Geplaatst

in

door

Tags: