Simpel bedankt

Wie actief is krijgt de leukste dingen voor het team. Een prachtig voorbeeld van betrokkenheid en inzet. Britt, bedankt voor je inspanningen !

In januari hield Simpel.nl een actie waarbij je shirts kon winnen voor je team. Daar heb ik me voor ingeschreven. En nog gewonnen ook ! Dus nu hebben we voor alle B2 spelers een uniek training shirt van Simpel.nl. De shirts zijn bedrukt met het VEO logo en met rugnummers. Uiteraard hebben we even met de Sponsorcommissie overleg gehad en hebben we de maten opgevraagd in het team, maar dat was zo geregeld. Jullie zullen ons op het veld tijdens de training regelmatig in een paars shirt zien trainen. Dan weet je nu hoe we er aan komen. Dus Simpel.nl enorm bedankt voor de shirts namens de B2 !

Groetjes,
Britt Epping

 

 


Geplaatst

in

door

Tags: