Update Corona maatregelen VEO – Publiek toegestaan, clubhuis en kleedkamers nog gesloten

Per 1 juli zijn de maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot corona versoepeld. Dat betekent dat er vanaf dit weekend weer publiek toegestaan is op het terrein. Wel blijft gelden; hou 1.5 meter afstand van elkaar en heb je klachten, blijf dan thuis.

Ondanks dat het vanuit de overheid wel weer toegestaan is om horeca en kleedgelegenheid te openen, blijven bij VEO de horeca en kleedgelegenheid gesloten tot 15 augustus. De reden hiervoor is dat een groot deel van het terrein op dit moment een werkplaats is en dat we daarom graag zien dat als de trainingen klaar zijn, iedereen het terrein verlaat.

Kom dus omgekleed naar de training en zorg dat je thuis goed naar de wc bent geweest. Als je op of langs het veld bent, volg dan de instructies van de Corona-Coördinator op (deze is te herkennen aan een veiligheidsvestje).

Scroll naar boven